Hamna i topp hos Google

Sökmotoroptimering

Sökmotoroptingering eller SEO som det också kallas, handlar om att optimera en hemsida för att ligga bra till i sökmotorer som t.ex. Google. Vi kan hjälpa dig med din sökmotoroptimering genom att tillsammans med er välja ut några nyckelord som vi aktivt jobbar med att förbättre förutsättningarna för.

Sökmotoroptimering kan delas in i två delar, onpage kallas det man gör på sin hemsida. Det handlar om att se till att hemsidan innehåller alla element som behövs, rubriker, text etc. och att det är tillgängligt för sökmotorerna. Den andra delen av sökmotoroptimeringen är offpage. Detta handlar om att bygga länkar, länkbyten mm. Att få relevanta inlänkar är oerhört viktigt om du vill hamna i topp på ett konkurransutsatt sökord.

sökmotoroptimering

Ett enkelt verktyg för att kontrollera sin position på Google är GSERP, här kan du lätt söka på din domän och det nyckelord du vill kontrollera. För den som vill ha mer kontroll över sökmotoroptimeringen finns ett mycket bra verktyg som heter SEOmoz, det kostar $99 per månad och ger dig möjlighet att följa din ranking månad för månad.

Låt oss hjälpa dig med sökmotoroptimering

Vi kan hjälpa er med allt från en grundläggande kurs i sökmotoroptimering till att sköta hela sökmotoroptimeringen och implementeringen på er sajt. Kontakta oss för en offert!

Katt på enfield